Shuttlebussen Coach Partners voor provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost- en West-Vlaanderen, brengen Wieze Oktoberfeesters veilig heen en terug!

Begin juli 2021 kwam, na groen licht van alle instanties, het verlossende nieuws dat de Wieze Oktoberfeesten konden doorgaan in 2021. Na de zeer succesvolle herlancering van delegendarische feesten met twee fenomenale edities in 2018 en 2019, gooide corona in 2020 nog roet in het Wieze Festbier, maar op 15 en 16 oktober 2021 kunnen de Wieze Oktoberfeesten dus gelukkig opnieuw in volle glorie en zonder restricties (enkel Covid Safe Ticket) plaatsvinden in de Oktoberhallen te Wieze.

Met Yves Segers, Johan Veugelers, Eveline Cannoot, lokale bakkersvrouw/zangeres Mayke Vanes, Oberbayernorkest Van Larum, Andrea Schön & Mike Grondy, PartyMeiser Der DJ Aus den Bergen en de reïncarnatie van de Voice of Europe: Freddy Wally, serveert de organisatie, naast het heerlijke en unieke Wieze Festbier dat speciaal voor de feesten wordt gebrouwen, alvast de absolute Wieze-favorieten van de vorige 2 edities. Neem daar de bijzondere Wieze Oktoberfeesten-debutanten DJ Franzke (bekend van 'FC Nerds', VT4), de zeer bevallige dansmariekes Die Heidis en Die Alpenhoorns aus Tirol nog bij, en u weet dat de ambiance meer dan verzekerd zal zijn in de Oktoberhallen!

MAAR, zoals u dat ondertussen van de Wieze Oktoberfeesten gewoon bent, heeft de organisatie nog wat extra troeven in de mouw zitten en die worden nu op tafel gelegd...

Luc Caals brengt beste uit 'Caals zingt Hazes' en presenteert Karl-Heinz Klingen aus Kufstein

Regiohelden Dendermonds Bierkwartet en Red Cross Pipe Band Hamme blazen dak Oktoberhallen er helemaal af!

Naast succesvol komiek, acteur en presentator, is Luc Caals ook een begenadigd zanger. Zo liet de sympathieke Antwerpenaar grote zalen in gans Vlaanderen vollopen met zijn concertprogramma 'Caals zingt Hazes', waarin hij het repertoire van zijn grote held André Hazes(sr.) eert en vertolkt. Hoogtepunten daarin waren zijn uitverkochte 'Caals zingt Hazes'-concert in de Lotto Arena in 2014 en zijn 'Ode aan Hazes' in diezelfde concerttempel in 2018. Op vrijdag 15 oktober trekt Luc Caals zijn Hazes-plunje nog eens speciaal voor de Wieze Oktoberfeesten aan en brengt de grootste hits van André Hazes (sr.) in de Oktoberhallen. Daarnaast laat Luc als medepresentator op vrijdag het publiek ook kennismaken met zijn gloednieuw typetje 'Karl-Heinz Klingen aus Kufstein'.

Met bakkersvrouw/zangeres Mayke Vanes, die al jarenlang letterlijk aan de voet van de Oktoberhallen de 'Wiezebakker' uitbaat, is er al een felgesmaakte lokale scheut voorzien, maar het Dendermonds Bierkwartet en de Red Cross Pipe Band Hamme vullen de regionale Wieze bierpot letterlijk tot op de rand én voorzien deze van een heerlijke schuimkraag.

Het Dendermonds Bierkwartet begon ooit als een grap van vier vrienden, maar is ondertussen al 15 jaar dé ambianceband van Dendermonde en omstreken. De heren laten je meezingen met debekendste hits uit meer dan 50 jaar hitgeschiedenis en fungeren als levende jukebox. Zin in een feestje? Dat komt goed uit, want zij op vrijdag 15 oktober zeker ook!

De Flanders Red Cross Pipe Band uit Hamme is een uniek gegeven in Vlaanderen, België, Europa en misschien zelfs de wereld. Ze zijn waarschijnlijk de enige doedelzakband die zich associeert met het Rode Kruis. Als band leveren ze geen medische of humanitaire hulp, maar bieden ondersteuning via een muzikale toets en zetten zich vrijwillig in als ruggensteun op activiteiten van het Rode Kruis. Op zowel 15 als 16 oktober blaast Red Cross Pipe Band Hamme geheid het dak van de Oktoberhallen!

Shutllebussen van Coach Partners brengen Wieze Oktoberfeesters veilig heen en terug!

De organisatoren van de Wieze Oktoberfeesten dragen de veiligheid van hun publiek hoog in het vaandel, zowel voor, tijdens als na hun feestbeleving. Daarom werd er een samenwerkingaangegaan met vervoersbedrijf Coach Partners. Coach Partners, dat met 7 vestigingen in Vlaanderen, 2 in Wallonië en een vloot van meer dan 400 voertuigen, een grote en gereputeerde Belgische speler is in reis- en personenvervoer, legt speciale shuttlediensten in vanuit verschillende provincies en steden, die de Wieze Oktoberfeesters veilig heen en terug kunnen brengen.

Op vrijdag 15 oktober zijn deze lijnen beschikbaar:

  • Dendermonde - Wieze
  • Aalst - Wieze
  • Asse - Opwijk - Wieze

Op zaterdag 16 oktober:

  • Antwerpen - Sint-Niklaas - Dendermonde - Wieze
  • Mechelen - Puurs - Dendermonde - Wieze
  • Kortrijk - Waregem - Gentbrugge - Wieze
  • Brugge - Aalter - Wetteren - Wieze
  • Halle - Sint-Pieters-Leeuw - Dilbeek - Ninove - Wieze
  • Bertem - Strombeek-Bever - Zellik - Asse - Opwijk - Wieze
  • Aalst - Wieze

Prijs: €25/persoon (heen en terug) - vanuit Dendermonde of Aalst: €15/persoon (heen en terug)
Terugritten op vrijdag om 01u00 en op zaterdag om 00u00
Check HIER groepstarieven, adressen en uren opstapplaatsen

Wieze Oktoberfeesten 2021 op vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober 2021 in de Oktoberhallen te Wieze. Eén weekend en VOL is (nog steeds) VOL! Tickets & info: www.wiezeoktoberfeesten.be - Tickets vanaf €32,50 (incl. reservatiekost)

Dresscode is niet verplicht, maar wordt toegejuicht voor een totaalbelevenis!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: