Er wordt feest voorspeld op Rock Werchter. Groot feest. Op donderdag 5 juli. Ter hoogte van de Main Stage. Verantwoordelijk voor al dat plezier: Gorillaz. Voor de 2de keer zijn ze op wereldtournee. En die brengt hen voor het eerst naar Rock Werchter. Vanavond houdt de Humanz Tour al een keertje halt in België, in een al maanden uitverkocht Vorst Nationaal. Met Gorillaz en het eerder aangekondigde Nick Cave And The Bad Seeds zijn nu 2 namen gekend voor Rock Werchter 2018. Er volgt snel meer.

Vandaag om 10u opent de online ticketbalie van Rock Werchter de virtuele deuren voor de abonnees op onze nieuwsbrief. Ook voor jou dus. Hoe je de geheime deur opent? Klik op deze link en gebruik code ‘rw2018’. De presale eindigt op vrijdag 24 november om 18u. Vanaf zaterdag 25 november om 10u start dan de ticketverkoop via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be.

Met de aankoop van je Rock Werchter ticket het goede doel steunen? Dat kan! Ook dit jaar brengen we het Rock Werchter combiticket tvv. Music For Life in verkoop. Per ticket uit dit contingent verkocht wordt 5 euro overgemaakt aan Music For Life tvv. Rozemarijn . Wie een Rock Werchter combiticket tvv. Music For Life koopt, maakt kans om het gouden Rock Werchter ticket in de wacht te slepen. Goed voor oa. een rondleiding achter de schermen van Rock Werchter 2018, drank/eetbonnen en een rondje Apero op onze kosten. Kortom: een festivalticket met een gouden randje, een unieke ervaring met veel glans. Het Rock Werchter combiticket tvv. Music For Life is vanaf zaterdag 25 november om 10u te koop via ticketmaster.be, ook in de presale zal het reeds beschikbaar zijn.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Rock Werchter
Datum: 
5 - 8 juli 2018
Locatie: 
Rock Werchter

Reservatie:

Meer over