Beschikbaar voor PlayStation Plus-leden die zich vóór 10 oktober 2018 op Spotify Premium abonneren via de PlayStation™Store op PlayStation®4

Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) kondigt aan dat PlayStation®Plus-leden die zich met ingang van vandaag vóór 10 oktober 2018 op Spotify Premium abonneren via de PlayStation™Store op PlayStation®4 (PS4™), in aanmerking komen voor 10% korting op hun Spotify Premium-lidmaatschap[i].

Deze aanbieding is vanaf vandaag beschikbaar. De korting wordt toegepast op de lopende maandelijkse Spotify Premium-lidmaatschapskosten zo lang spelers een actief PlayStation Plus-lidmaatschap hebben[ii]

Meer waarde voor PlayStation Plus-leden

Voor PlayStation Plus-leden die al via de PlayStation Store op PS4 lid zijn van Spotify Premium, krijgen automatisch 10% korting vanaf de volgende betalingsperiode.

Andere PlayStation Plus-leden kunnen profiteren van deze aanbieding door vóór 10 oktober 2018iii hun Spotify Premium-lidmaatschap via de PlayStation Store op PS4 te kopen.

Spotify via PlayStation™Music

  • Spotify Premium biedt een verbeterde ervaring zonder advertenties en met on-demand toegang tot muziek, onbeperkt nummers overslaan, hoogwaardige audio en offline luisteren op mobiele apparaten.
  • Spelers kunnen op hun PS4 elk nummer en album of elke afspeellijst streamen — waaronder speciaal samengestelde gamingafspeellijsten — terwijl ze hun favoriete games spelen.
  • Zij kunnen tijdens het gamen eenvoudig hun muziek bedienen via het snelmenu op de PS4 of via de Spotify-app op hun mobiele apparaten.
  • Door hun bestaande Spotify-account aan hun PlayStation Network-account te koppelen, kunnen spelers op PS4 genieten van hun bestaande en gevolgde afspeellijsten.

I - Over Sony Interactive Entertainment Europe Ltd

Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE), met het hoofdkantoor in Londen, VK, is verantwoordelijk voor het merk PlayStation® en de familie van producten en diensten binnen de 109 gebieden onderhouden door SIEE als regionaal hoofdkantoor voor Sony Interactive Entertainment (SIE). PlayStation brengt al innovaties op de markt sinds de introductie van de eerste PlayStation in Japan in 1994. De PlayStation-familie van producten en diensten omvat PlayStation®4, PlayStation®VR, PlayStation®Vita, PlayStation®3, PlayStation™Store, PlayStation®Plus, PlayStation™Video, PlayStation™Music, PlayStation™Now en bekroonde PlayStation-softwaretitels van SIE Worldwide Studios.

II - Wettelijke regels

PlayStation en het SIE Diamond-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Sony Interactive Entertainment Inc. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over