Op 1, 2 en 3 mei vindt in Ingelmunster een nieuwe editie van Labadoux plaats. De eerste namen voor vrijdag zijn inmiddels bekend. Wat dacht je van o.a. Bart Peeters en Yevgueni op het podium van Labadoux? Wil jij er bij zijn bestel dan nu snel tickets via www.sherpa.be

Bart Peeters

Fenomeen Bart Peeters komt met volle goesting naar Labadoux. Uitverkochte tournees, bomvolle zalen, een laaiend enthousiast publiek... hij is een echte rasartiest! Naast de vertrouwde classics kan je ook genieten van zijn nieuwe plaat 'Op De Groei'.

Yevgueni

Met Yevgueni haalt Labadoux een topper in de Vlaamse kleinkunst naar Ingelmunster. Na een sabbat van 2 jaar en een nieuwe plaat, is de groep alleen maar nog gegroeid en zijn ze niet meer weg te denken uit onze Vlaamse muziekscène.

Fiddler's Green

Fiddler's Green is enorm populair in thuisland Duitsland. Met hun speedfolk doen ze denken aan Flogging Molly en Dropkick Murphy's. Wie een spetterend, stomend folkfeest wil, is bij Labadoux dus op het juiste adres!

Barluath

Barluath vormt het levende bewijs dat ook in 2015 nog steeds schitterende folk wordt gemaakt in Schotland. Het jonge vijftal laat je kennis maken met traditionals en hedendaagse Keltische folk.

En verder nog...

In de pubtent kun je met het Australische duo Hat Fitz & Cara genieten van spetterende blues. Sons of Racketeers trakteert je op een portie folkrock, terwijl thuisband De Wilfrieds de pubtent opnieuw in lichterlaaie mag zetten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Labadoux
Datum: 
1, 2, 3 mei 2015
Locatie: 
Labadoux, Ingelmunster

Reservatie:

Meer over