Disney heeft een eerste beeld gedeeld van "TRON: Ares", het langverwachte nieuwe deel in de baanbrekende "TRON"-franchise. De film is in januari in Vancouver in productie gegaan en staat gepland voor een release in 2025.

"TRON: Ares" is een vervolg op Disney's sciencefictionfilm "TRON" uit 1982 en de sequel "TRON: Legacy" uit 2010.

Joachim Rønning regisseert "TRON: Ares" en vertelt: "Ik vind het geweldig om deel uit te maken van de TRON-franchise en deze nieuwe film naar fans over de hele wereld te brengen. De film bouwt voort op het erfgoed van vooruitstrevend design, technologie en storytelling. Het voelt nu meer dan ooit als het juiste moment om terug te keren naar de Grid."

"TRON: Ares" volgt een zeer geavanceerd Programma, Ares, dat vanuit de digitale wereld naar de echte wereld wordt gestuurd op een gevaarlijke missie en zo de eerste ontmoeting van de mensheid met A.I.-wezens markeert.

In de de film schitteren Jared Leto, Greta Lee, Evan Peters, Hasan Minhaj, Jodie Turner-Smith, Arturo Castro, Cameron Monaghan en Gillian Anderson.

Sean Bailey, Jeffrey Silver, Justin Springer, Jared Leto, Emma Ludbrook en Steven Lisberger zijn de producenten, met Russell Allen als uitvoerend producent.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over