Op 16 februari is het uitkijken naar de nieuwste nWAVE productie met de heerlijke familiefilm HOPPER en de hamster der duisternis. Na eerdere succesverhalen als CORGI, de BIGFOOT - films en de animatiefilms rond het liefelijke schildpadje SAMMY, zal ook Hopper ongetwijfeld de harten van de jonge kijkers veroveren. Hij is half kip, half haas én de adoptiezoon van Koning Peter, een beroemde ontdekkingsreiziger.

In een regie van Ben Stassen en Benjamin Mousquet, neemt HOPPER en de hamster der duisternis je mee op een spannend en bijzonder grappig avontuur.

Tuur Verelst vertolkt de stem van Hopper, en wordt daarvoor bijgestaan door Kobe Van Herreweghe als ABE, de schildpad, en Eline De Munck als MEG, het stinkdier. Tom De Cock geeft zijn stem aan PETER, de Koning, en Govert Deploige is LAPIN, diens gemene broer. BARRY, het vogeltje van LAPIN, werd ingesproken door Pieter Verelst. Maarten Bosmans is de stem van LANCE, de haan, Peter Van Gucht vertolkt de stem van WHITEY, de haas, en LUDO de gorilla wordt door Ivan Pecnik ingesproken.

Ontdek nu de trailer van deze Belgische animatiefilm!

Synopsis

De jonge Hopper is gek op avontuur. Geen verrassing, want hij is de adoptiezoon van Koning Peter, een beroemde ontdekkingsreiziger. Ooit hoopt hij in de voetsporen van zijn vader te treden, maar hij blijkt behoorlijk onhandig en erg onzeker. Niemand in het Koninkrijk ziet er namelijk uit zoals hij: Hopper is half kip, half haas. Wanneer ‘s lands grootste schurk - zijn eigen oom - ontsnapt uit de gevangenis op zoek naar de Hamster der Duisternis, twijfelt hij geen seconde. Samen met de humeurige schildpad Abe en Meg, een roekeloze gevechtsexperte met een bijzonder geurtje, gaat hij het gevaar achterna…

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over