Bereid je voor op een eindeloze zomer vol fun, fun, fun met "The Beach Boys", de gloednieuwe documentaire die vanaf 24 mei 2024 exclusief te zien is op Disney+. Ontdek nu de trailer en de key art.

"The Beach Boys" viert de legendarische band die een revolutie teweegbracht in de popmuziek, en het iconische, harmonieuze geluid dat ze creëerden dat de Californische droom verpersoonlijkte, en vele generaties fans blijft boeien. De documentaire schetst een beeld van de band vanaf het nederige familiebegin en bevat nooit eerder vertoond beeldmateriaal en gloednieuwe interviews met The Beach Boys' Brian Wilson, MikeLove, Al Jardine, David Marks, Bruce Johnston, plus andere grootheden uit de muziekwereld, waaronder Lindsey Buckingham, Janelle Monáe, Ryan Tedder en Don Was. Kijkers horen ook van de groep's Carl en Dennis Wilson in hun eigen woorden, plus een nieuw interview met Blondie Chaplin en audio van RickyFataar. "The Beach Boys", een productie van Kennedy/Marshall en White Horse Pictures, is geregisseerd door Frank Marshall en Thom Zimny en geschreven door Mark Monroe. De film is geproduceerd door FrankMarshall, Irving Azoff, Nicholas Ferrall, Jeanne Elfant Festa, Aly Parker, met Nigel Sinclair, Mark Monroe, Tony Rosenthal, Cassidy Hartmann, Glen Zipper, Thom Zimny, Beth Collins, Jimmy Edwards, Susan Genco, Marc Cimino, Jody Gerson, Bruce Resnikoff en Ben J. Murphy als uitvoerende producenten.

"Ik ben superblij met het resultaat van de documentaire, ze hebben geweldig werk geleverd," zegt Brian Wilson. "Het bracht me echt terug naar die dagen met de jongens, het plezier en de muziek. En natuurlijk die ongelooflijke harmonieën."

De officiële soundtrack, "The Beach Boys: Music From The Documentary", is beschikbaar voor streaming en download vanaf 24 mei via Capitol/UMe. Het iconische 1964 album van de groep "Shut Down, Vol. 2" is nu verkrijgbaar op limited edition blue en white marble vinyl (stream of koop het album via https://stream.lnk.to/TheBeachBoysPR). Bovendien verscheen op 2 april het enige officiële boek van de groep, "The Beach Boys by The Beach Boys" via Genesis Publications (voor meer informatie en om te bestellen: www.TheBeachBoysBook.com).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over