De teaser trailer en poster voor 20th Century Studios' "Alien: Romulus", zijn er! De angstaanjagende filmervaring van producent Ridley Scott en regisseur/schrijver Fede Alvarez is vanaf 14 augustus 2024exclusief in de bioscoop te ontdekken.

De sci-fi/horror-thriller brengt de fenomenaal succesvolle "Alien"-franchise terug naar zijn roots: Tijdens het verkennen van een verlaten ruimtestation komt een groep jonge ruimtekolonisten oog in oog te staan met de meest angstaanjagende levensvorm in het universum.

In de film schitteren Cailee Spaeny ("Priscilla"), David Jonsson ("Agatha Christie's Murder is Easy"), Archie Renaux ("Shadow and Bone"), Isabela Merced ("The Last of Us"), Spike Fearn ("Aftersun") en Aileen Wu. Fede Alvarez ("Evil Dead", "Don't Breathe") regisseert vanuit een scenario dat hij schreef met Rodo Sayagues ("Don't Breathe 2"), gebaseerd op personages gecreëerd door Dan O'Bannon en Ronald Shusett. "Alien: Romulus" wordt geproduceerd door Ridley Scott ("Napoleon"), die de originele "Alien" regisseerde en de series "Prometheus" en "Alien: Covenant" produceerde en regisseerde, Michael Pruss("Boston Strangler") en Walter Hill ("Alien"). Met Fede Alvarez, Elizabeth Cantillon ("Charlie's Angels"), Brent O'Connor ("Bullet Train") en Tom Moran ("Unstoppable") als uitvoerende producenten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over