Met maar liefst 47 series geeft Disney Channel op 4 september de aftrap van het nieuwe TV-seizoen met de leukste verhalen die je zowel kan volgen op het TV-scherm, via de Youtube-pagina en via de gratis Disney Channel app. Dit nieuwe platform van de zender werd eind april mét succes gelanceerd en heeft de kaap van de 100.000 downloads via Apple en Google Play nu behaald.

Maak je klaar om een kant te kiezen! Kies jij voor de spliksplinternieuwe serie 'Disney 11' met Gabo en Lorenzo die strijden om de beste voetballer te worden? Stem jij voor de nieuwe video’s van de Shake en CoolTV in 'Just Like Me!'? Of verkies jij Luna of toch Ambar in het gloednieuwe 2de seizoen van 'Soy Luna'? Je ontdekt het allemaal bij Disney Channel vanaf 4 september! Filmfans krijgen bovendien exclusief Rapunzels Wilde Haren en Descendants 2 voorgeschoteld dit najaar.

Van de partij zijn uiteraard ook de Vlaamse Disney Channel sterren Liandra Sadzo, Thijs Antonneau, Birgit Swinnen en Sander Hanna die fans verwennen met extra’s via de gratis Disney Channel app. Klaar voor een overzicht van de hoogtepunten van dit superleuke TV-seizoen?

DISNEY 11

Voetbalfans opgelet! Met Disney 11 brengt Disney Channel een nieuwe jeugdserie die draait rond onze favoriete nationale sport: voetbal! Hoofdpersonage is Gabo, een gelukkige tiener die gescout wordt door de Havikken en zo het 11de ploeglid wordt. Hij komt uit een afgelegen dorpje en zowel op het veld als daar buiten moet hij bewijzen wat hij in z’n mars heeft om zijn grootste droom waar te kunnen maken: profvoetballer worden.

Elke schooldag vanaf 4 september om 17:10 uur

Bekijk hier de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Xqf9wijla00

JUST LIKE ME!

Na een topzomer met o.a. optredens op jongerenfestivals zoals Mechelen Kinderstad, Your'in, Popeiland en Suikerrock zet Just Like Me! zijn opmars in Vlaanderen dit najaar verder op Disney Channel met nieuwe afleveringen. Verwacht je aan nog meer avonturen met de bekende Vlaamse acteurs Liandra Sadzo (Rox), Birgit Swinnen (Zoë), Sander Hanna (Max) en Thijs Antonneau (Ruben). Ook van de partij zijn de populaire Nederlandse acteurs Ridder Van Kooten (Finn), Femke Meines (Liz), Shalisa van der Laan (Nina) en Jefferson Yaw Frempong-Manson (Tommy).

Wat staat er te gebeuren vanaf 4 september bij Just Like Me!? De vrienden uit de Shake staan tegenover CoolTV in de strijd om de meeste kijkers voor hun online video's. Want wie het eerst bij de 1 miljioen views is, mag in de Shake blijven, het andere team moet vertrekken. Zoë, Liz, Max, Tommy, Nina en Finn doen er alles aan om de allerleukste video te maken en Rox en Ruben te verslaan. Team Shake vs Team CoolTV. Welke kant kies jij?

Vanaf 4 september elke schooldag om 18:25 uur
Bekijk hier de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=X8aHT8FUDbk

SOY LUNA

Fans hebben er even op moeten wachten maar het 2de seizoen van Soy Luna, de populaire Argentijne telenovella gaat eindelijk van start. We ontmoeten Luna en de andere personages na de vakantie terug in hun dagdagelijkse activiteiten. Luna staat het liefst de hele dag op haar rolschaatsen in Jam & Roller. Maar de vakantie is voorbij en ze moet weer gewoon naar school, waar ze Matteo hoopt te zien. Maar Matteo heeft iets te verbergen, niemand weet wat zijn grote geheim is... Luna doet er alles aan om erachter te komen welk geheim hij voor haar verbergt.

In het huis van de Bensons verandert veel en wordt het niet gezelliger. Ámbar doet er alles aan om het populairst van de school te blijven. Wat gaat er allemaal gebeuren met Jam & Roller? Zal het nog wel de plek blijven waar Luna zo graag komt?

Vanaf 4 september elke schooldag om 18:45 uur
Bekijk de trailer hier: https://www.youtube.com/watch?v=Nfn7A_-XsT8

DEZE FILMS ZIE JE ALLEEN OP DISNEY CHANNEL DIT NAJAAR

Disney Channel zorgt niet alleen voor de leukste TV-series maar verwent kijkers ook met eigen films. Verwacht je dit najaar aan enkele kleppers zoals Rapunzels Wilde Haren en Descendants 2.

Rapunzel went maar niet aan haar nieuwe leven als prinses, met alle verantwoordelijkheden en haar overbeschermende vader. Iedereen wilt dat ze snel gaat trouwen en gaat wonen in het kasteel, alleen ziet Rapunzel dit zelf niet zitten. Ze gaat op een geheim avontuur maar door mysterieuze stenen, komt haar lange blonde haar weer terug. Onmogelijk om het te knippen of te verbergen moet Rapunzel leren om weer om te gaan met haar haar.

Zaterdag 30 september om 9:30 uur
Bekijk hier de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=-b9AtrWuv7s

Met Descendants 2 zijn binnenkort Mal, Carlos, Jay en Evie terug! Ondanks het feit dat ze hun nieuwe leven in Aurodon best gewoon zijn, went Mal er maar niet aan en mist ze haar oude en vooral meer opwindende leven. Mal beslist om terug te gaan naar het Dwaaleiland. Haar vrienden en geliefde prins Ben volgen al snel om haar te redden. De komst van de bende op het eiland wordt al snel opgemerkt door Uma – de dochter van Ursula en vijand van Mal. Een gevecht ontstaat met Uma’s piratenbende. Lukt het om Mal en Prins Ben terug te brengen en blijft Auradon een veilige plaats?

Verwacht je ook spectaculaire muziek, straffe dansen en gevechten en lot’s of evil! Zet je dus alvast schrap voor Descendants 2 – te zien op Disney Channel op 28 oktober!

Zaterdag 28 oktober om 9:30 uur
Bekijk de trailer hier: https://youtu.be/43CbElnfABg

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: