Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand gaan twee Nederlandse en twee Belgische koppels de uitdaging aan. Negen dagen lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door tien bloedmooie vrijgezellen die niets te verliezen hebben. De stellen hebben één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Negen dagen lang hebben ze geen enkel contact met elkaar. Om de paar dagen wordt de partners een filmpje getoond, waarin ze zien hoe de ander zich vermaakt met de tien knappe vrijgezellen. Welke relaties houden stand en welke relaties sneuvelen? Wie gaat er naar huis met zijn of haar eigen partner en wie vertrekt er alleen...?

Ontdek hier de koppels...

De stellen hebben verschillende redenen om mee te doen aan het programma.

De Nederlandse Kirsten (24) en Regilio (28) zijn toe aan een volgende stap in hun relatie. Als zij ‘Temptation Island’ overleven gaan ze er helemaal voor en vraagt Regilio zijn Kirsten misschien wel ten huwelijk.

Ook voor Haroon (24) en Ayse (25) is het avontuur de ultieme test. Haroon is in het verleden vreemd gegaan en op ‘Temptation Island’ moet hij zichzelf gaan bewijzen. Het is nu of nooit. Hij zegt er alles aan te doen om het te laten lukken, maar ziet ook in dat de verleidsters een groot gevaar voor hem zijn…

De Vlaamse Jolien (25) en Luc (32) zijn na een break van een aantal maanden weer bij elkaar.

Luc heeft tijdens de break voor de neus van Jolien met een ander meisje staan zoenen en daarom willen ze ontdekken of hun band wel sterk genoeg is. De loyale Jolien hoopt ondertussen dat haar prins klaar is voor een volgende stap.

Louise (22) en Marvin (22) zijn zeven maanden bij elkaar en dolverliefd. Beide hebben geen gebrek aan aandacht, maar zeggen geen oog te hebben voor anderen. Geldt dit ook voor de verleiders op ‘Temptation Island’?

Temptation Island - Vanaf 3 februari elke woensdag om 21u bij VIJF

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: