Het najaar van MEDIALAAN is veelzijdiger dan ooit. De brede publiekszender VTM brengt dit najaar acht nieuwe programma’s en focust op entertainmentshows (Little Big Shots, Het Grootste Licht, Belgium’s Got Talent, Jonas & Van Geel, …), relevantie (Lotgenoten, CATHéRINE, Helden van Hier, Alloo bij, …) en straffe fictie (Cordon, Wat Als?). Zowel op televisie te bekijken als online via vtm.be en de VTM-app.

Het nieuwe radioseizoen werd als eerste afgetrapt door Joe. Volgende week is Qmusic aan de beurt. Het nieuwe Qmusic-ochtendduo Sam & Heidi komt samen aan de start met ‘televisievriendje’ Q2, de zender voor jonge koppels. Q2 brengt muziek, avontuur, de beste internationale series en films en de Champions League.

Vrouwenzender Vitaya krijgt dan weer een mannelijke tegenhanger met CAZ, de nieuwe mannenzender die vanaf 1 oktober van start gaat en het huidige Acht vervangt. Elke dag film, een blik achter de schermen van de Special Forces van het Belgische leger, Late Night Comedy in Live at the Apollo en heel veel series zijn de ingrediënten van CAZ.

Kinderen hebben bij MEDIALAAN ook hun plek. Zij vinden hun gading bij VTMKZOOM en KADET.

Tot slot brengt het najaar de tweede editie van Rode Neuzen Dag, op zaterdag 3 december 2016. Evi Hanssen zet als ambassadrice haar schouders onder de goeddoelactie van VTM, Qmusic en Belfius.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: