20th Century Studios heeft een eerste beeld onthuld van de aankomende psychologische thriller "The First Omen". De film, die een prequel is op de klassieke horrorfilmfranchise, is vanaf 3 april exclusief in de bioscoop te zien.

Wanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.

In "The First Omen" schitteren Nell Tiger Free ("Servant"), Tawfeek Barhom ("Mary Magdalene"), Sonia Braga("Kiss of the Spider Woman"), Ralph Ineson ("The Northman") en Bill Nighy ("Living"). De film is geregisseerd door Arkasha Stevenson, gebaseerd op personages gecreëerd door David Seltzer ("The Omen"), met een verhaal van Ben Jacoby ("Bleed") en een scenario van Tim Smith & Arkasha Stevenson en Keith Thomas("Firestarter"). De producenten zijn David S. Goyer ("Hellraiser") en Keith Levine ("The Night House") en de uitvoerende producenten zijn Tim Smith, Whitney Brown ("Rosaline") en Gracie Wheelan.

Vanaf 3 april 2024 in de bioscoop

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over