Ontdek vanaf vrijdag 4 december de betoverende kerstkomedie Godmothered, met in de hoofdrollen Isla Fisher en Jillian Bell. De film is exclusief te zien op Disney+.

Godmothered is een kerstkomedie over Eleanor (Jillian Bell), een jonge, onervaren goede fee-in-opleiding die, wanneer ze hoort dat haar gekozen beroep met uitsterven wordt bedreigd, besluit de wereld te laten zien dat mensen nog steeds goede feeën nodig hebben. Eleanor vindt een oude brief terug van een 10-jarig meisje in nood. Wanneer ze haar opspoort ontdekt Eleanor dat het meisje, Mackenzie, ondertussen een 40-jarige alleenstaande moeder (Isla Fisher) is die voor een lokale nieuwszender in Boston werkt. Nadat ze haar man enkele jaren geleden verloren is, heeft Mackenzie het idee van "happily ever after" bijna opgegeven... Maar Eleanor is vastbesloten om Mackenzie een gelukmakeover te geven, of ze dat nu leuk vindt of niet.

Godmothered is geregisseerd door Sharon Maguire en geproduceerd door Justin Springer met een scenario van Kari Granlund en Melissa K. Stack. Diane L. Sabatini, Tom Pollock, Ivan Reitman en Amie Karp dienden als uitvoerende producenten.

In Godmothered zijn eveneens rollen weggelegd voor Santiago Cabrera, Mary Elizabeth Ellis, Jane Curtin, June Squibb, Jillian Shea Spaeder, Willa Skye, Artemis Pebdani, Utkarsh Ambudkar en Stephnie Weir.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over