Het langverwachte vervolg op de Halloweenklassieker is vanaf 30 september exclusief te streamen op Disney+

De trailer, teaser art en stills voor de langverwachte Disney+ Original film "Hocus Pocus 2," met Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy, zijn nu beschikbaar. Het langverwachte vervolg op de Halloweenklassieker, die de heerlijk gemene Sanderson-zusjes terugbrengt voor meer komische chaos, is vanaf 30 september exclusief te streamen op Disney+.

Het is 29 jaar geleden dat iemand de Black Flame Candle aanstak en de 17e-eeuwse zussen deed herrijzen, en ze zijn uit op wraak. Nu is het aan drie middelbare scholieren om voor zonsopgang op Allerheiligen te voorkomen dat de razende heksen in Salem een nieuw soort ravage aanrichten.

In "Hocus Pocus 2" schitteren ook Sam Richardson (“The Tomorrow War”), Doug Jones (“The Shape of Water”), Hannah Waddingham (“Ted Lasso”), Whitney Peak (“Gossip Girl”), Belissa Escobedo (“American Horror Stories”), Lilia Buckingham (“Dirt”), Froyan Gutierrez (“Teen Wolf”) en Tony Hale (“Veep”). De film is geregisseerd door Anne Fletcher ("Dumplin," "The Proposal") en geproduceerd door Lynn Harris ("King Richard," "The Shallows"), met Ralph Winter ("Hocus Pocus," "X-Men" franchise), David Kirschner("Hocus Pocus," "Chucky") en Adam Shankman ("Disenchanted," "Hairspray") als uitvoerende producenten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over