Ontdek nu de nieuwe trailer voor "Wish" van Walt Disney Animation Studios. De film is vanaf november 2023 exclusief in de bioscoop te zien. De trailer introduceert de 17-jarige Asha, de machtige Koning Magnifico, Asha's huisdier Valentino, en de energieke Star die op Asha's pad komt wanneer ze een wens doet. De trailer bevat ook een fragment van het liedje "This Wish", gebracht door Ariana DeBose. Het liedje het is één van de vele nieuwe liedjes die Julia Michaels en Benjamin Rice voor de film hebben geschreven.

De gloednieuwe muzikale komedie neemt het publiek mee naar Rosas, een fantastisch land nabij het Iberisch schiereiland. "Onze heldin Asha woont in Rosas, bekend als het koninkrijk van de wensen," zegt regisseur Chris Buck, die de film samen met Fawn Veerasunthorn regisseert. "Mensen komen van ver om hun diepste wensen te schenken aan de magische Koning Magnifico die belooft om ze ooit in vervulling te laten gaan. Alleen hij kan beslissen welke wensen uitkomen en wanneer."

Veerasunthorn voegt eraan toe: "We lieten ons inspireren door zo veel iconische films van de afgelopen 100 jaar van Disney Animation, vooral verhalen waarin we de kracht van iemand met een wens onderzoeken, gecombineerd met de overtuiging om die wens uit te laten komen. Die erfenis kunnen eren met dit ongelooflijke verhaal en deze geweldige personages is een plezier geweest voor ons hele team."

In "Wish" doet Asha, een scherpzinnige idealist, een wens die zo krachtig is dat hij wordt beantwoord door een kosmische kracht - een kleine bal van grenzeloze energie genaamd Star. Samen gaan Asha en Star de confrontatie aan met een geduchte vijand - de heerser van Rosas, Koning Magnifico - om haar gemeenschap te redden. Zo wil ze bewijzen dat er wonderlijke dingen kunnen gebeuren wanneer de wil van één moedig mens zich verbindt met de magie van de sterren.

Met in de originele versie de stemmen van Academy Award Award®-winnaar Ariana DeBose als Asha, Chris Pine als Magnifico, en Alan Tudyk als Asha's favoriete geit, Valentino. De film wordt geregisseerd door Oscar®-winnaar Chris Buck ("Frozen," "Frozen 2") en Fawn Veerasunthorn ("Raya and the Last Dragon"), geproduceerd door Peter Del Vecho ("Frozen," "Frozen 2") en gecoproduceerd door Juan Pablo Reyes ("Encanto"). Jennifer Lee ("Frozen," "Frozen 2") is uitvoerend producent en Lee en Allison Moore("Night Sky," "Manhunt") zijn schrijvers van het project. Met originele liedjes van de Grammy®-genomineerde singer/songwriter Julia Michaels en de Grammy-winnende producer/songwriter/muzikant Benjamin Rice, plus een score van componist Dave Metzger.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: