Disney+ heeft de nieuwe trailer voor het langverwachte derde seizoen van "Only Murders in the Building" onthuld. De Emmy®-genomineerde serie gaat op 8 augustus in première met de eerste twee afleveringen, exclusief op Disney+.

In het derde seizoen onderzoeken Charles, Oliver & Mabel (gespeeld door Steve Martin, Martin Short & Selena Gomez) een moord achter de schermen van een Broadway-show. Ben Glenroy (Paul Rudd) is een Hollywoodster wiens Broadwaydebuut wordt afgebroken door zijn vroegtijdige dood. Geholpen door co-ster Loretta Durkin (Meryl Streep) begint ons trio aan hun moeilijkste zaak tot nu toe, terwijl regisseur Oliver wanhopig probeert zijn show weer in elkaar te zetten. Curtains up!

"Only Murders in the Building" is gecreërd en geschreven door Steve Martin en John Hoffman ("Grace & Frankie," "Looking"). Martin en Hoffman zijn uitvoerend producent samen met Martin Short, Selena Gomez, "This Is Us" -maker Dan Fogelman en Jess Rosenthal. De serie wordt geproduceerd door 20th Television, een onderdeel van Disney Television Studios.

Dankzij gebruiksvriendelijk ouderlijk toezicht biedt Disney+ een familievriendelijke kijkervaring. Voor de gemoedsrust van ouders en verzorgers kunnen abonnees toegangslimieten instellen voor meer volwassen content en profielen aanmaken die beveiligd zijn met een toegangscode, naast de bestaande Kinderprofielen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: