ER IS EEN INVASIE OP KOMST, volgens Brian Duffield, die "No One Will Save You" van 20th Century Studios schreef en regisseerde. De film is een sci-fi psychologische thriller verteld door de ogen van een eenzame jonge vrouw met een pijnlijk achtergrondverhaal. "Ik wilde dat de film een intieme karakterschets als uitgangspunt zou nemen en er een buitenaardse invasie overheen zou gooien," zegt Duffield. "Het einde van de wereld zal niet alleen weggelegd zijn voor degenen die er klaar voor zijn, en het idee van een buitenaardse film die ruwweg de bubbel doorprikt die ons personage jarenlang heeft opgebouwd en gecultiveerd, voelde als een unieke manier om een favoriet verhaal te vertellen."

Duffield wilde een personage creëren dat zo meeslepend is dat de kijkers meer over haar te weten willen komen, met of zonder buitenaardse wezens. Helaas voor haar, zegt hij, verschijnen die al na acht minuten in de film. "Ik denk dat er een diep onderhuids gevoel is dat elke film over buitenaardse invasies realiteit zou kunnen worden, omdat ze zo onbekend gebied blijven in ons dagelijks leven. Nu onze wereld steeds meer de controle verliest, is er misschien zelfs een verlangen dat er iets is dat slimmer is dan wij en dat ons kan helpen om ons op een verstandiger pad te brengen. De buitenaardse wezens in "No One Will Save You" zijn in alle opzichten superieur aan mensen, waardoor Brynn en haar verrassende verzet hen enigszins voor een raadsel stellen."

Kaitlyn Dever schittert in de film als Brynn, die een geduchte vechter is wanneer het gaat om haar ongewenste en onaardse indringers. Duffield gelooft dat de actrice een van de besten van haar generatie is. "We waren zo enthousiast om Kaitlyn bij ons te hebben, want net als Brynn die in een hele nieuwe wereld terechtkomt, heeft Kaitlyn nog nooit eerder een film gedaan die zo extreem fysiek en sci-fi is", zegt hij. "Ik denk dat het publiek versteld zal staan van hoe indrukwekkend Kaitlyn op het scherm is, omdat ze haar eenzaamheid en stilte gebruikt om een echt uniek en complex personage te creëren."

"No One Will Save You" is de tweede film van Duffield. Hij schreef, produceerde en regisseerde "Spontaneous" uit 2020, een verfilming van Aaron Starmer's roman voor jongvolwassenen met Katherine Langford en Charlie Plummer in de hoofdrollen, die op Rotten Tomatoes een "Certified Fresh" status heeft (96%). Duffield produceerde onlangs "Cocaine Bear", geregisseerd door Elizabeth Banks voor Universal, evenals het aankomende "Borderline", geregisseerd door Jimmy Warden.

"No One Will Save You" van 20th Century Studios is een actievolle confrontatie tussen Brynn en een groep buitenaardse wezens die haar toekomst bedreigen en haar dwingen om met haar verleden om te gaan. De film is geschreven en geregisseerd door Brian Duffield en bevat muziek van componist Joseph Trapanese. Tim White, Trevor White, Allan Mandelbaum en Duffield produceren; Dever en Joshua Throne voeren de regie.

"No One Will Save You" is vanaf 22 september 2023 te streamen op Disney+.

ONTDEK DE NIEUWE TRAILER EN POSTER VAN 20TH CENTURY STUDIOS’ “NO ONE WILL SAVE YOU”

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: