Disney+ heeft de trailer en poster onthuld voor het vierde seizoen van "The Kardashians". De geliefde originele serie keert terug vanaf 28 september, exclusief op Disney+, met elke donderdag een nieuwe aflevering. De eerste drie seizoenen zijn nu te streamen op Disney+.

De camera's zijn terug met all access toegang tot de privélevens van Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie. Ze blijven het allemaal samen meemaken, van tweede kansen en een nieuw begin tot onverwachte zegeningen. Een herinnering dat familie het mooiste deel van het leven is.

Fulwell 73-partner Ben Winston is uitvoerend producent samen met Emma Conway en Elizabeth Jones. Danielle King is showrunner en uitvoerend producent. Ook Kris Jenner, Kourtney Kardashian Barker, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner en Kylie Jenner zijn uitvoerend producenten.

Tot en met 20 september kunnen nieuwe abonnees en terugkerende abonnees zich abonneren op Disney+ voor €1,99/maand voor drie maanden via www.disneyplus.com.

Met het hele jaar door nieuwe series, blockbusterfilms en exclusieve originele films en series van onze zes merken, Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star, is er voor iedereen iets te streamen op Disney+. In onze entertainmentbibliotheek vind je werkelijk alles: van documentaires en bejubelde dramareeksen tot komedies en klassieke animatie. Abonnees kunnen heel wat streamen op Disney+, van de nieuwste Star Wars-serie "Ahsoka", alle seizoenen van "Grey's Anatomy" tot hitseries zoals FX's "The Bear", "Only Murders In The Building" en "The Mandalorian."

TRAILER EN POSTER ONTHULD VOOR HET VIERDE SEIZOEN VAN "THE KARDASHIANS"

Vanaf 28 september exclusief te streamen op Disney+

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over