Na een drie jaar durende verbouwing opent dit najaar de gloednieuwe Koningin Elisabethzaal haar deuren. En als eerste grote topper komt CATS, de internationale hitmusical, na 20 jaar terug naar Antwerpen!

De musicalklassieker heeft inmiddels 350 steden aangedaan en is door meer dan 55 miljoen enthousiaste bezoekers gezien. We zijn er fier op dat juist ons eigen Antwerpen is gekozen als één van de steden waarlangs de internationale jubileumtournee ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan voert.

De show, direct van het Londense West End, zal slechts drie weken te zien zijn in de Koningin Elisabethzaal, exclusief voor België.

Speciaal voor Moederdag doen we u graag een prachtig aanbod: bij aankoop van 2 tickets - in gelijk welke categorie - ontvangt u 2 vouchers: één voor een gratis cd van het CATS album (met daarop natuurlijk de wereldhit ‘Memory’) en een voucher voor 2 heerlijke glazen cava tijdens de pauze.

We sturen u de vouchers voor dit cadeau in de week vòòr Moederdag per post toe, zodat u op maandag 15 augustus uw moeder kunt verrassen met dit hartverwarmend en origineel cadeau. De tickets ontvangt u al eerder bij het maken van de bestelling.

Dit speciale aanbod is slechts geldig tem 7 augustus, zodat eenieder zijn/haar CATS Moederdag cadeau op tijd in huis heeft vóór 15 augustus.

Boek daarom vandaag via deze link of bel 070-660.601 onder vermelding van ‘MOEDERDAG’.

Klik hier voor een voorsmaakje van dit fantastische spektakel!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Cats
Datum: 
29 maart - 17 april 2016
Locatie: 
Koningin Elisabethzaal, Antwerpen
Meer over