De vierdelige docuserie gaat wereldwijd in première op Disney+ op 9 november

Disney+ kondigde vandaag aan dat de originele Britse serie “Save Our Squad with David Beckham” exclusief in première gaat op Disney+ op woensdag 9 november. De aankondiging ging gepaard met een eerste teaser trailer en beeld van de serie.

Save Our Squad with David Beckham” is een hartverwarmende serie die werd geproduceerd door het BAFTA- en RTS Award-winnende productiebedrijf Twenty Twenty en Studio 99, de wereldwijde content- en productiestudio die mee door Beckham werd opgericht. In de serie keert David Beckham terug naar zijn roots in Oost-Londen om de Westward Boys te begeleiden, een jonge amateurploeg die onderaan staat in de competitie en dreigt te degraderen. Maar het is niet zomaar een competitie ... Als kind speelde David namelijk in dezelfde competitie. Samen met de hoofdcoaches probeert hij nu het tij te keren.

In de exclusieve teaser trailer gaat David Beckham terug naar zijn roots in Oost-Londen met de ambitie om Westward te helpen winnen. In de sneak peek is te zien hoe hij de jonge ploeg begeleidt en hen tips geeft en aanmoedigt om de perfecte vrije trap te nemen, zodat de ploeg kan "scoren als Beckham".

Save Our Squad with David Beckham” bouwt voort op het engagement van het bedrijf om originele producties te ontwikkelen en te produceren. Alleen al in EMEA is het International Content and Operations-team van Disney van plan om 60 lokale producties te maken tegen 2024, samen met uitmuntende makers en topproducenten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over