Nog maar twee weken tot de langverwachte Original-serie met o.a. Lily James, Sebastian Stan en Seth Rogen op 2 februari in premiere gaat op Disney+

Disney+ heeft de volledige trailer en nieuwe posters onthuld voor de originele limited serie "Pam & Tommy". De langverwachte dramaserie gaat over twee weken in première met drie afleveringen op 2 februari, bij Star op Disney+. Nieuwe afleveringen streamen wekelijks.

"Pam & Tommy" speelt zich af in de pioniersfase van het internet en is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over de gestolen sekstape van Pamela Anderson (Lily James, “Yesterday”) en Tommy Lee (Sebastian Stan, “The Falcon & the Winter Soldier”). Nadat een ontevreden aannemer (Seth Rogen, “Long Shot”) de tape uit het huis van het koppel had gestolen, ging de video van een underground bootleg-VHS-nieuwsgierigheid naar een wereldwijde sensatie toen hij in 1997 op het internet verscheen. Een liefdesverhaal, misdaadverslag en waarschuwende boodschap in één.

De achtdelige Original-serie onderzoekt de overlap van privacy, technologie en bekendheid, waarmee de oorsprong van ons huidige Reality TV-tijdperk wordt teruggeleid naar een gestolen tape die door miljoenen mensen is gezien, maar slechts bedoeld was voor een publiek van de twee geliefden.

"Pam & Tommy" wordt geproduceerd door Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver en Alex McAtee bij Point Grey, en Megan Ellison, Sue Naegle en Ali Krug bij Annapurna. De serie is geschreven door uitvoerend producenten Rob Siegel en DV DeVincentis, en geregisseerd door uitvoerend producent Craig Gillespie. Dylan Sellers, Dave Franco, Chip Vucelich en Sarah Gubbins dienen ook als uitvoerende producenten.

Dankzij gebruiksvriendelijk ouderlijk toezicht biedt Disney+ een familievriendelijke kijkervaring. Voor de gemoedsrust van ouders en verzorgers kunnen abonnees toegangslimieten instellen voor meer volwassen content en profielen aanmaken die beveiligd zijn met een toegangscode, naast de bestaande Kinderprofielen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over