Vanaf 2 februari exclusief te streamen op Disney+

Disney+ heeft de teaser trailer en key art onthuld voor de originele limited serie "Pam & Tommy". De dramaserie gaat met drie afleveringen op 2 februari in première bij Star op Disney+. Nieuwe afleveringen streamen wekelijks.

"Pam & Tommy" speelt zich af in de begindagen van het internet en is gebaseerd op het ongelooflijke, waargebeurde verhaal van de sekstape van Pamela Anderson (Lily James, "Yesterday") en Tommy Lee (Sebastian Stan, "The Falcon & the Winter Soldier"). De video werd uit het huis van het echtpaar gestolen door een ontevreden aannemer (Seth Rogen, "Long Shot") en veranderde van een clandestiene VHS-curiositeit in een wereldwijd fenomeen toen het in 1997 op het web belandde. De achtdelige serie is een liefdesverhaal, een misdaadverhaal en een waarschuwend verhaal in één en verkent het snijpunt van privacy, technologie en beroemdheid.

"Pam & Tommy" wordt geproduceerd door Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver en Alex McAtee bij Point Grey, en Megan Ellison, Sue Naegle en Ali Krug bij Annapurna. De serie is geschreven door uitvoerend producenten Rob Siegel en DV DeVincentis, en geregisseerd door uitvoerend producent Craig Gillespie. Dylan Sellers, Dave Franco, Chip Vucelich en Sarah Gubbins dienen ook als uitvoerende producenten.

Dankzij gebruiksvriendelijk ouderlijk toezicht biedt Disney+ een familievriendelijke kijkervaring. Voor de gemoedsrust van ouders en verzorgers kunnen abonnees toegangslimieten instellen voor meer volwassen content en profielen aanmaken die beveiligd zijn met een toegangscode, naast de bestaande Kinderprofielen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over