De voorbije weken vonden ook in Brussel vier live selectierondes plaats van Sound Track, het gloednieuwe podium- en kansenparcours voor artiesten met talent en ambitie. Als apotheose van de laatste selectieronde in Jeugdhuis De Schakel (Sint-Lambrechts-Woluwe) werden vanavond de zes Brusselse finalisten bekendgemaakt.

Het ging er spannend aan toe in Zinnema, Jeugdhuis Tongeluk, VOLTA en Jeugdhuis De Schakel maar uiteindelijk wist de jury de zware knoop door te hakken: Coline & Toitoine, Forest Africa Danse Music, JAKOMO, Linca, M.Chuzi en PEGA zijn de zes uitverkorenen. Samen zijn zij momenteel hét te ontdekken talent en een muzikale vertaling van wat er leeft in Brussel. De zes treden aan op 7 december tijdens de Brusselse finale van Sound Track in Ancienne Belgique. AB en De Brusselse Jeugdhuizen stomen de artiesten daarvoor op voorhand klaar.

De inzet van de finale? Drie felbegeerde plaatsen in Track 2020, een parcours op maat waarin een jaar lang alles kan: van persoonlijke professionele begeleiding, residenties in AB, opnametijd in professionele studio’s, nationale exposure tot shows in een gloednieuw podiumcircuit van Vlaamse jeugdhuizen. Sound Track geeft artiesten een unieke kans om een versnelling hoger te schakelen.

Meer info
www.sound-track.be
Sound Track BXL is een initiatief van AB, De Brusselse Jeugdhuizen en Poppunt, met de support van StuBru, De Standaard, BRUZZ, Dansende Beren en Sabam For Culture.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over