Duik deze winter op het Stationsplein van Brugge in de betoverende wereld van Wanagogo Ice Magic en vlieg mee met Maya de Bij of ga op avontuur met Wickie De Viking. Trek wel je supercoolste winterplunje aan, want Wanagogo is overdekt met een magisch laagje sneeuw en ijs.

Tijdens de 16e editie van het Sneeuw- en IJssculpturenfestival in Brugge beleef je de virtuele wereld van Wanagogo. Je ontmoet er de vrolijke bij Maya in haar ijsbloemenparadijs en ook het dapperste jongetje van de wereld, Wickie De Viking. Ook hun vriendjes zijn van de partij!

Een team van meer dan 30 internationale ijsartiesten zal de wereld van Wanagogo tot leven wekken in een ecothermische hal waar de temperatuur lager dan 6 graden wordt gehouden. In Wanagogo Ice Magic komen je favoriete helden tot leven in sneeuw en ijs en nemen ze je mee voor een onvergetelijke ervaring vol speel- en kijkplezier.

Kom deze winter dus zeker naar Wanagogo Ice Magic, het Sneeuw- en IJssculpturen festival in Brugge waar je de leukste avonturen beleeft met Maya de Bij en Wickie De Viking in de hoofdrol! Het ijssculpturenfestival opent zijn deuren op vrijdag 20 november 2015 en is te bezoeken tot en met zondag 3 januari 2016.

Surf naar www.ijssculptuur.be voor meer info.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: