Disney+ heeft de begingeneriek en key art onthuld voor de nieuwe originele serie "Knabbel en Babbel: Park Life'' die op woensdag 28 juli in première gaat. Elke aflevering omvat drie verhalen die elk zeven minuten duren en volgt twee kleine herrieschoppers, Knabbel en Babbel, die proberen te genieten van het leven in een groot stadspark terwijl ze gigantische, torenhoge avonturen beleven. De nerveuze piekeraar Knabbel en de relaxte dromer Babbel vormen het perfecte contrasterende koppel: ze zijn beste maatjes en maken elkaar hoorndol. In hun eeuwige jacht op nootjes worden deze ultieme underdogs vergezeld door Pluto, Butch en andere iconische Disneyfiguren terwijl ze het opnemen tegen grote en kleine pestkoppen.

Begingeneriek van de serie: https://youtu.be/3lUczddO3QY

De 12-delige serie is gevuld met lachwekkende cartoonkomedie, gekke avonturen en hartverwarmende verhalen en laat wekelijks een nieuwe aflevering los op Disney+.

"Knabbel en Babbel: Park Life" is geproduceerd door Xilam Animation met Marc du Pontavice als Executive Producer/Producer en Jean Cayrol als Director. Vincent Artaud is de componist van de serie.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: