Crammerock voegt vandaag 10 nieuwe namen toe aan de line-up van haar 34ste editie. Het festival rockt graag over de genres heen met een boeiende nieuwe lading van indie, rock, pop en elektronica acts uit binnen- en buitenland. Gossip, Stone, Meltheads en Omdat Het Kan & Average Rob komen naar Stekene op vrijdag 6 september. Nieuw voor zaterdag 7 september zijn Zara Larsson, Warhaus, CYRIL, Maksim, Kids With Buns en Nina Black. Een volledig overzicht van alle bevestigde acts tot nu toe is beschikbaar op www.crammerock.be.

Met de komst van Gossip op vrijdag kunnen de bezoekers zich verheugen op een show van Beth Dito vol met rrriot girl energy en catchy songs. Stone, het viertal uit Liverpool, zorgt op zijn beurt voor een heerlijke mix van indie en hip-hop met een poëtisch post-punk kantje. Na hun geweldige passage op Rock Werchter komt later deze week hun debuutalbum Fear Life For A Lifetime uit. Explosies uit eigen land worden op de eerste dag verzorgd door de postpunkband Meltheads en powerteam Omdat Het Kan & Average Rob.

Op zaterdag staat de Zweedse superster en pop-icoon Zara Larsson op het programma. Met haar hits ‘Lush Life’, ‘Symphonie’ & ‘words krijgt ze zonder twijfel iedereen aan het dansen. Warhaus, het alter ego van Maarten Devoldere van Balthazar dat in 2016 het licht zag, krijgt die dag ook een plaatsje in de line-up samen met de indiefolk van Kids With Buns en de immer populaire Maksim. De Australische dj en producer CYRIL en de explosieve Nina Black zorgen op hun beurt voor een heerlijk feestje.

Crammerock 2024 vindt plaats in Stekene op vrijdag 6 en zaterdag 7 september. Onder andere Bazart, James Bay, Arsenal, Yannis & The Jaw, Joost, Pommelien Thijs, Portland, Andy C, Equal Idiots, Glints, Kevin, Only The Poets, Sea Girls, Fox Stevenson, Jael b2b Faisal, Prins S. & De Geit en Issey Cross. Tickets zijn te koop via crammerock.be. Meer namen voor Crammerock worden binnenkort bekendgemaakt. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via crammerock.be.

Crammerock is een tweedaags, complexloos muziekfestival tijdens het eerste weekend van september in Stekene, tussen Antwerpen en Gent. Jaarlijks passeren bijna zestig acts op de vier podia, die garant staan voor non-stop muziek uit alle genres. Dankzij een collectief aan vrijwilligers weet het festival zich te onderscheiden met lage ticketprijzen en een ongedwongen sfeer. De vorige edities klokte het festival af op 36.000 bezoekers, verspreid over twee festivaldagen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over