Disney+ heeft de key art voor het komisch moordmysterie "Only Murders In The Building" onthuld. De serie gaat vanaf dinsdag 31 augustus als een Star Original exclusief op Star op Disney+ in première.

Only Murders In The Building” volgt drie onbekenden (gespeeld door Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez) die een obsessie delen voor criminele zaken en plots zelf bij een zaak betrokken raken. Na een gruwelijk overlijden in hun exclusief appartementsgebouw aan de Upper West Side, vermoedt het trio dat er een moord is gebeurd. Ze gooien al hun misdaadkennis in de strijd en gaan op zoek naar de waarheid. De drie nemen tijdens hun onderzoek een podcast op om alles vast te leggen en ontdekken heel wat complexe, jarenoude geheimen. En wellicht zijn de leugens die ze elkaar vertellen zo mogelijk nog gevaarlijker. Al snel beseft het trio dat er een moordenaar in hun gebouw zou kunnen wonen en proberen ze de vele aanwijzingen te ontcijferen voor het te laat is.

"Only Murders in the Building” is gecreëerd en geschreven door Steve Martin en John Hoffman (“Grace & Frankie,” “Looking”). Martin en Hoffman zijn uitvoerend producent, samen met Martin Short, Selena Gomez, Jamie Babbitt, "This Is Us" maker Dan Fogelman en Jess Rosenthal.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: