'Interactief en meeslepend vervolgverhaal met creatieve opdrachtjes'

De paasvakantie moest het hoogtepunt van dit voorjaar worden voor theaterhuis De Proefkonijnen. Ze zien de première van hun nieuwe familievoorstelling geannuleerd en ook de twee theaterkampen die ze gepland hadden, kunnen niet doorgaan. Maar voor alle kinderen die nu noodgedwongen thuiszitten hebben ze een creatief alternatief bedacht.

Veel artiesten kruipen deze dagen voor de camera om via sociale media hun content aan de buitenwereld aan te bieden. De Proefkonijnen is momenteel ook erg actief op z'n facebookpagina en pakt dat erg origineel aan. Bij hen geen video's van oude voorstellingen, maar een splinternieuw verhaal. En omdat ze naar eigen zeggen willen vermijden dat kinderen alleen maar achter het scherm zitten, koppelen ze aan de korte filmpjes telkens een doe-opdracht.

Iedereen die het wil kan deelnemen aan het interactief en meeslepend vervolgverhaal. Er wordt van de kijkers verwacht dat ze via de opdracht het mysterie helpen ontrafelen en dat door zich van hun creatiefste kant te tonen.

Iedere dinsdag, donderdag en zaterdag in de paasvakantie verschijnt er rond het middaguur een nieuwe aflevering. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen zelfstandig deelnemen, kinderen vanaf 2,5 jaar onder begeleiding van mama en papa. De grote ontluistering van het verhaal vindt plaats op zondagavond 19 april.

Vergeet dus zeker niet om telkens tijdig de pagina van De Proefkonijnen te checken: www.facebook.com/theaterdeproefkonijnen

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over