De komst van Rosalie zorgde voor instant drama en Sharon staat klaar voor de aanval. Is de pact tussen haar en Jeffrey bestand tegen de komst van zijn ex of is het liefdesavontuur nu al verleden tijd?

Een deel van de groep mag met z'n allen op date en de combinaties zijn op z'n minst ongemakkelijk te noemen... Terwijl zij zich staande proberen te houden gaan Esmee en Mike lekker rollebollen op hun date. Nadat bijna iedereen terugkeert naar de villa is het tijd voor wat ontspanning en willen de singles alleen maar feesten. Maar in de villa duurt het nooit lang voordat de hel losbarst...

De singles hebben weer flink hun best gedaan om er een smooth avondje van te maken. Tot rust komen is er niet bij want de volgende ex is allang gearriveerd op het eiland en klaar om de psycho in de singles naar boven te halen! De intenties van deze ex worden vanaf het begin duidelijk gemaakt wat de nodige frustraties naar boven haalt. Welke EX is next?!

Wanneer de ex intrek heeft genomen in het huis, is het tijd voor een avond vertier. Jeffrey en Mike hebben snode plannen en iedereen is in opperbeste feeststemming. Kunnen de singles het één avondje zonder drama redden?

Kun je niet wachten?! Bekijk hier alvast de teaser.

Bekijk de vierde aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch a.s. zondag om 22.00 uur exclusief op MTV!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over