De Amerikaanse band OneRepublic rockt op zondag 6 november tijdens de MTV EMA 2016 vanuit Rotterdam Ahoy, zo onthult MTV (onderdeel van Viacom International Media Networks) vandaag. Eerder maakte MTV al bekend dat Bruno Mars, Shawn Mendes, DNCE, Lukas Graham en Zara Larsson ook een optreden zullen weggeven tijdens de show. Popster Bebe Rexha presenteert de show en treedt tevens op. Binnenkort worden er meer optredende en aanwezige artiesten bekend gemaakt. Fans kunnen nu al stemmen op hun favoriete acts via www.mtvema.com. De MTV EMA 2016 zijn zondag 6 november vanaf 21.00 uur live te zien op MTV.

Fanaudities

MTV geeft fans de kans om bij dit muziekspektakel aanwezig te zijn en de Rotterdam Ahoy te vullen. Wie in het weekend van 28 oktober meedoet aan de fanaudities maakt zelfs kans om langs de rode loper of direct voor het podium te staan. De inloop is vrij en iedereen vanaf 16 jaar is welkom. Kijk voor meer informatie op http://www.mtv.nl/nieuws/97375-doe-mee-aan-de-mtv-ema-fanaudities-in-rotterdam-ahoy-en-maak-kans-op-kaarten-voor-de-show-op-6-november

EMA-aflevering “Brothers Green: EATS!” met Timor Steffens en Rens Kroes

Op zondag 22 oktober wordt om 19.00 uur een special van de populaire show Brothers Green: EATS! uitgezonden, volledig in het teken van de MTV EMA 2016 en Rotterdam. Healthgoeroe Rens Kroes leert de broers een nieuwe variatie op de Hollandse klassieker stroopwafels en danser Timor Steffens laat de broers vette moves zien en vertelt ze over zijn stad Rotterdam.

De MTV EMA 2016 wordt zondag 6 november vanaf 21.00 uur wereldwijd live uitgezonden op MTV vanuit Rotterdam Ahoy met medewerking van Rotterdam Festivals, Rotterdam Partners en de stad Rotterdam.

MTV EMA 2016 wordt mede mogelijk gemaakt door Évos Koptelefoons en Replay Supernova Fragrances, de nieuwe geur voor hem en haar.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: