Studio Brussel langer dan ooit live vanop de grootste zomerfestivals.
Nieuwslezer Vincent Byloo krijgt eigen programma over de “sixties”

De zomer heeft veel muziek in petto voor de Studio Brussel-luisteraars. Met bijna 170 uur All Areas brengt Studio Brussel dit jaar meer livemuziek en verslaggeving vanop de grootste zomerfestivals dan ooit tevoren. Op zondagmiddag presenteert Vincent Byloo dan weer het gloednieuwe muziekprogramma Sixties.

Radiozender Studio Brussel zet vandaag onder het motto “on the rocks” de zomer in met de tweede editie van het gelijknamige festival in het Openluchttheater Rivierenhof in Deurne. Met een eigen mini-festival zet Studio Brussel meteen de toon voor de komende twee maanden. Met All Areas is dé festivalzender maar liefst 23 dagen aanwezig op Couleur Café, Graspop Metal Meeting, Rock Werchter, Ostend Beach, Rock Zottegem, Les Ardentes, Woosha!, 10 Days, Boomtown, Suikkerrock, Tomorrowland, Lokerse Feesten, Pukkelpop en Feest in het Park. Dat is goed voor een totaal van bijna 170 uur livemuziek en festivalverslaggeving.

An Lemmens keert deze zomer terug naar Studio Brussel. Zij zal samen met Sam De Bruyn, Ayco Duyster, Bram Willems, Stijn Van de Voorde en Nelles De Caluwé verlag uitbrengen vanop Rock Werchter. Ook Kirsten Lemaire is voor het eerst terug na haar bevallingsverlof terug op Studio Brussel te horen. Samen met Ilse Liebens, Ayco Duyster, Stijn Van de Voorde en Nelles De Caluwé presenteert ze vanop Pukkelpop. Op Tomorrowland nemen Sam, Ilse en Stijn Maris de presentatie voor hun rekening.

Sixties
SIXTIES
In juli en augustus sleept Vincent Byloo, bekend van het radionieuws op Studio Brussel, elke zondagmiddag van 12 tot 13 uur zijn persoonlijke jukebox aan voor een uur swingende sixtiesmuziek. “Sixties wordt een programma met speciale aandacht voor vintage soul, sexy girl groups en... Thaise garagerock”, belooft Vincent. “Tachtig was prachtig, maar zestig was heftig!”

Sixties: elke zondag in juli en augustus van 12 tot 13 uur op Studio Brussel

Studio Ibiza
Sam De Bruyn en Stijn Maris vliegen ook dit jaar opnieuw naar Ibiza met enkele gelukkige Studio Brussel- luisteraars. In Studio Ibiza draaien Sam en Stijn een week lang de feestmuziek van het moment.

Studio Ibiza: van maandag 8 t.e.m. vrijdag 12 juli van 19 tot 23 uur vanop Ibiza en live op Studio Brussel

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: