Met nu al meer dan 50.000 betalende bezoekers is OLT Rivierenhof opnieuw aan een geslaagde editie bezig. Voor het concert van Bart Peeters werd de 50.000ste bezoeker feestelijk onthaald. Han Dumez uit Hove en Anneleen Oste uit Antwerpen waren de gelukkigen. Ze werden door Bart Peeters persoonlijk in de bloemetjes gezet.

Feestelijk ontvangst dinsdagavond aan de poorten van OLT Rivierenhof. De 50.000ste bezoeker en de nummer 50.001 van seizoen 2019 werden verrast met een glas cava, een bos bloemen, twee gratis tickets voor een concert naar keuze én een persoonlijk ontvangst door Bart Peeters, die dinsdag en woensdag voor een uitverkocht OLT Rivierenhof optreedt.

Een verrassing van formaat voor Han en Anneleen. Voor het eerst deze zomer kwamen ze naar een concert in OLT. "En wat een ontvangst! Een concert van Bart Peeters bijwonen is op zich al fantastisch, en dan nog persoonlijk van hem een boeket bloemen mogen ontvangen maakt het helemaal af."

Milan Rutten, de nieuwe directeur van Arenberg, is tevreden. “Het OLT Rivierenhof toont zich jaar na jaar een succesrecept. De gevarieerde programmatie en de unieke setting zijn onze grote troeven. Maar we zitten niet stil, want voor volgend jaar zitten er een paar nieuwigheden aan te komen. Daarover later meer.”

Het seizoen 2019 zit er bijna op. Vanavond treedt Bart Peeters nog een tweede keer op voor een uitverkocht theater. Daarna volgen nog uitverkochte shows van Melanie De Biasio, Amenra en twee keer Arsenal. Afsluiter van het OLT-seizoen is het nieuwe festival Bad Dada (07.09), dat vooral mikt op een jong, divers publiek. Daarvoor zijn wel nog tickets verkrijgbaar.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over