Op de officiële start van de zomer, vrijdag 21 juni, opent ook OLT Rivierenhof de deuren. Op het programma staan deze zomer liefst 54 concerten, van zowel Belgische als internationale topartiesten. Nog meer dan de voorbije jaren zet de organisatie achter #OLT19 zich in om een groener en duurzamer festival te organiseren.

De openingsweek start veelbelovend, met twee uitverkochte comedy-shows van Alex Agnew op 21 en 22 juni. Maandag 24 juni volgt nog een uitverkochte avond. Dan vieren we samen met Radio 1 de 70e verjaardag van Arno Hintjens, met gastoptredens van oa. Triggerfinger en Zwangere Guy. Op woensdag 26 juni staan twee hippe jonge dames op het podium. Hiphop-zangeres Akua Naru en reggae-sensatie Koffee zorgen voor het eerste zomerse feestje. Vrijdag 28 juni ontvangen we Roland (bijna 75!) en Mavis Staples (bijna 80!).

Twaalf concerten zijn nu al uitverkocht. Voor de shows van Adriaan Van Den Hoof (03.07), Tindersticks (11.07), José Gonzalez (07.08) en Arsenal (05.09) gaan de laatste tickets momenteel de deur uit. Het volledige programma staat onderaan deze mail.

Een amfitheater in het hart van één van onze mooiste parken vraagt vanzelfsprekend om een groen en duurzaam beleid. Nog meer dan andere jaren spannen we ons daarvoor in. We serveren cocktails in herbruikbare bekers, recycleren ons afval en bieden draagbare asbakjes aan voor de rokers. Ook de artiesten en medewerkers dragen hun steentje bij. Zij zullen in de backstage uit hervulbare waterflessen drinken. We kochten tot slot ook 90 nieuwe fietsenstallingen aan, want de fiets blijft het beste vervoersmiddel om tot in het Rivierenhof te geraken.

Kortom, OLT Rivierenhof is er klaar voor. Het wordt ongetwijfeld een knaleditie.

Tickets zijn te koop via www.oltrivierenhof.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over