De eerste lading namen voor OLT Rivierenhof kleurt Belgisch! Voor OLT20 strikken we het kruim van de Belgische scene, van gevestigde waarden tot beloftevolle nieuwkomers.

Dé Belgische post-punk band Whispering Sons opent deze editie op 19 juni. Portland, winnaars van de Nieuwe Lichting, staan een dag later en pakken ongetwijfeld het OLT in met hun fabelachtige samenzang. De Antwerpse stadstroubadour Tourist LeMC komt opnieuw 2 keer langs en speelt gegarandeerd een zinderende thuismatch. Wie er in 2015 bij was, weet dat deze avonden legendarisch zullen worden!

Op 6 augustus brengt Stef Kamil Carlens samen met zijn band oud en nieuw werk uit zijn uitgebreid repertoire, van melancholisch tot superfunky. Na een uitverkochte tournee in Vlaanderen speelt Clouseau eindelijk nog eens in het groen; met Tweesprong staan Kris en Koen Wauters zelfs tweemaal in het OLT.

Na een uitverkochte zaaltournee met zijn vierde avondvullende show spreekt Bart Cannaerts ook nog een keertje af in het OLT. Hij doet daar opnieuw wat hij het beste kan: verhalen vertellen over alles en liedjes zingen over niks. Het wordt alvast een zomer om niet te missen!

Ticketverkoop start op woensdag 29 januari om 12:30.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over