Met vier concerten en een snikhete week in het vooruitzicht neemt OLT Rivierenhof maatregelen om bezoekers tegen de hitte te beschermen. Er is gratis drinkwater, lege drinkflessen zijn toegelaten en op woensdagavond wordt de tuinslang bovengehaald.

Deze week staan in OLT Rivierenhof concerten gepland van Arno (maandag), Akua Naru + Koffee (woensdag), Marcel Khalife (donderdag) en Mavis Staples + Roland (vrijdag). Op alle dagen worden tropische temperaturen boven 30° voorspeld. De organisatie neemt daarom enkele extra maatregelen.

Deze week laten we toe dat onze bezoekers een hervulbare drinkfles meebrengen. Die kunnen ze gratis en onbeperkt bijvullen aan de extra waterkraantjes die we op ons binnenplein hebben geïnstalleerd”, zegt coördinator Dean Rayner. “Wie geen fles bij zich heeft, kan aan onze infostand een OLT-drinkfles kopen.”

Op woensdagavond staan Akua Naru en Koffee geprogrammeerd; twee jonge, hippe zangeressen die bekend staan om hun stomende live-optredens. Het dansende publiek vooraan zal nu en dan getrakteerd worden op een verkoelende nevel uit de tuinslang.

Tot slot raden we ons publiek ook aan om zich goed in te smeren, want de avondzon staat recht op onze tribune gericht”, zegt coördinator Dean Rayner. “Eens de zon onder is, koelt het gelukkig af. Hier in het Rivierenhof nog net iets sneller dan in de binnenstad.”

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over