Vandaag kondigde meervoudig GRAMMY®-genomineerde singer-songwriter Olivia Rodrigo op sociale media aan dat haar nieuwe aankomende originele film, "OLIVIA RODRIGO: driving home 2 u (a SOUR film)," exclusief op Disney+ zal debuteren op 25 maart 2022.

Voor de eerste keer neemt Olivia het publiek mee op een road trip van Salt Lake City, waar ze begon met het schrijven van haar triple-platina Geffen Records debuutalbum "SOUR," naar Los Angeles. Onderweg vertelt Rodrigo over de herinneringen aan het schrijven en creëren van haar recordbrekende debuutalbum en deelt ze haar gevoelens als jonge vrouw op een specifiek moment in haar leven. Door middel van nieuwe live arrangementen van haar songs, intieme interviews en nooit eerder vertoonde beelden van het maken van het album, kan het publiek haar volgen op een filmische reis die het verhaal van "SOUR" verkent.

"OLIVIA RODRIGO: driving home 2 u" bevat 11 songs van "SOUR" uitgevoerd met gloednieuwe arrangementen op unieke locaties, waaronder de Mojave Airplane Boneyard, Roy's Motel & Café, Arcosanti en het Red Rock Canyon State Park. De film bevat ook speciale gastoptredens van de GRAMMY® genomineerde artiest Jacob Collier, Blu DeTiger en Towa Bird. De film toont hoe "SOUR" tot stand kwam door een unieke blik op Olivia's persoonlijke verhalen, beelden van achter de schermen en intieme momenten.

"Dit is een unieke filmervaring waar fans voor het eerst kunnen zien hoe haar album tot stand kwam en waarom het zo'n persoonlijke reis was voor Olivia," zei Ayo Davis, president, Disney Branded Television. "Dit is niet per se een concertfilm, maar echt een kans om uit de eerste hand te ervaren hoe Olivia Rodrigo één van de grootste muzieksterren van dit moment werd - en een kans om haar de nummers van SOUR te zien uitvoeren zoals nooit tevoren."

"'driving home 2 u' is zo'n unieke en frisse benadering van een muziekfilm, en dat is precies wat we van Olivia zijn gaan verwachten," aldus John Janick, voorzitter van Interscope Geffen A&M en Interscope Films. "Het is een authentieke blik in haar creatieve proces, haar ongelooflijke drive en wie ze is als artiest en als persoon. We zijn zo trots dat we deze film samen met Supper Club hebben geproduceerd en zijn dolblij dat het een thuis heeft gevonden op Disney +."

"OLIVIA RODRIGO: driving home 2 u" is een Disney+ originele film van Disney Branded Television, geregisseerd door Stacey Lee en geproduceerd door Interscope Films en Supper Club.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over