Sinds zijn doorbraak met ‘Gecko’ in 2015 heeft Oliver Heldens non-stop getourd met meer dan 650 shows over de hele wereld. Maar vandaag heeft Heldens zijn langverwachte terugkeer naar zijn geboortestad aangekondigd voor twee grote shows. Voor het eerst in 4 jaar staat de Nederlandse DJ/producer in Rotterdam met een 18+ show op 12 april en een all-ages show op 13 april, met Maassilo als dé plek waar het allemaal gaat gebeuren. De voorverkoop start op vrijdag 15 februari om 10.00 uur via rotown.nl/oliverheldens en ticketmaster.nl.

Heldens brengt zijn onderscheidende sound naar meer dan 2.5 miljoen fans met optredens op ’s werelds grootste festivals zoals Coachella, Lollapalooza, Tomorrowland, EDC, Ultra en meer. De Rotterdamse shows volgen snel na zijn 20-daagse ‘Heldeep 5’ tour, die onder andere neerstrijkt in de Verenigde Staten, Canada, Mexico en eindigt tijdens Miami Music Week.

“Ik ben zo blij dat ik eindelijk de kans krijg om in mijn eigen stad te staan. Rotterdam is waar het allemaal begon en ik kijk uit naar een paar nostalgische avonden, omringd door familie en vrienden. Voor een Nederlands publiek staan blijft toch het meest bijzonder, daar kan niks tegenop!’’, zegt Heldens.

Er zijn veel DJ’s die succes weten te behalen, maar er zijn er weinig die een standbeeld hebben om hun prestaties te vereeuwigen. Dankzij SLAM!, die in opdracht van hun publiek een Oliver Heldens standbeeld hebben gemaakt, gebeurt dit nu wel. De onthulling van het beeld vindt plaats op de oude middelbare school van Heldens in Krimpen aan den IJssel op 10 april.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Oliver Heldens
Datum: 
12 & 13 april 2019
Locatie: 
Maassilo, Rotterdam

Reservatie:

Meer over