Geen drassige festivalweide, maar stralende zon. Dat is althans de voorspelling voor dit weekend. Goed nieuws dus voor de festivalliefhebber, want vanaf vrijdag 22 juli vindt Tomorrowland plaats op het recreatiedomein de Schorre in Boom. Sam De Bruyn en Sean Dhondt gaan vanaf 22 juli drie dagen live met Festivalitis de sfeer opsnuiven vanop één van de grootste dancefestivals in Europa. Vooraleer het duo richting Boom trekt, staat er op donderdag 21 juli een Festivalitis Special van Dour op het programma met Olga Leyers.

Dour-special op 21 juli: Olga vangt Pokémon & geeft exclusieve blik achter schermen tijdens voorbereidingen Netsky

Vorige week trok Festivalitis-reporter en spring-in-‘t-veld Olga Leyers naar Dour om er de mooiste momenten op beeld vast te leggen voor de Festivalitis Special op donderdag 21 juli om 22.35 bij 2BE. In de aflevering zijn optredens en interviews te zien van onder andere Rudimental, Birdy Nam Nam en Band of Skulls. Daarnaast volgt Olga exclusief een dag lang de voorbereidingen van Netsky voor zijn enige live optreden van deze zomer op Dour en staat ze op de eerste rij tijdens zijn show.

Olga zoekt ook uit voor festivalitis.be of de smarthponegame Pokémon Go ook op de festivalweide een succes is: “De batterij van mijn GSM is echt veel te snel plat, dus ik heb besloten om het op een andere manier te doen en mij te verkleden als het personage Misty om Pokémon in real life te vangen op Dour”. Of de festivalgangers dit ook zo’n goed idee vinden, is nog maar de vraag.

Sam & Sean gaan live vanop Tomorrowland van vrijdag 22 juli tem zondag 24 juli

Tomorrowland werd vorig jaar voor de vierde keer op rij verkozen tot beste festival ter wereld en heeft ook dit jaar opnieuw een sterke line up. Sam en Sean gaan op pad om een uitgebreid live sfeerverslag te brengen met optredens van headliners zoals o.a. Armin van Buuren, Afrojack, Steve Aoki, DJ Coone, The Chainsmokers, Paul Kalkbrenner en vele anderen. Daarnaast nodigt het duo heel wat topartiesten uit voor een gezellige babbel. De uitzending is van vrijdag 22 juli t.e.m. zondag 24 juli live te volgen bij 2BE om respectievelijk 22.55, 22.30 en 23.05.

Ook Snapchat-reporter Nora staat klaar om alles vast te leggen via haar smartphone: iedereen kan haar avonturen volgen via de online en social kanalen van Festivalitis en via festivalitis.be.

De komende weken schuimen Sam, Sean en Olga de festivals verder af. Zo gaan ze ook nog live vanop Pukkelpop en staan er elke donderdagavond bij 2BE nieuwe specials op het programma met alle hoogtepunten en kippenvelmomenten van Suikerrock en de Lokerse Feesten.

DOUR SPECIAL OP DONDERDAG 21 JULI 2016 OM 22.35 BIJ 2BE

FESTIVALITIS TOMORROWLAND 2016 LIVE VAN 22 JULI TEM 24 JULI 2016 VANAF 22.30 LIVE BIJ 2BE EN OP FESTIVALITIS.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: