Haal uw Vuvuzelas boven, bestel een Diabolica en poets uw arbitersfluitje nog eens op. Het voetbal-anthem bij uitstek ‘Ole ole ole, we are the champions’ (tekst van Lange Jojo!) was in aanvang eigenlijk een ‘paars’ liedje, maar het werd al heel snel hét liedje van de Rode Duivels-campagnes in de jaren 80 (cfr Mexico) en plots hoorde je het liedje massaal zingen in Duitsland, Zuid-Afrika en  Japan (i) - en zelfs -met een universeel politieke ondertoon- tot bij de val van de Berlijnse muur.

En het groeit nog verder tot op vandaag, dat kon je zopas horen en zien in de ‘Koppen’ reportage op Eén. (*geschiedenis: zie de link onderin). Een update van de ‘moeder’ aller voetballiedjes kon dus niet uitblijven bij de aanwezigheid van Rode Duivels op het WK in Brazilië. Vandaar deze Buscemi mix - voorzien van een latinhouse feel, een portie ‘Brazil’ saus en aantal ‘voetbal-ambiance’ elementen. Nu uit op CDM (Rana/Lc Music) of Digitaal.   Enjoy & spice up your footbal moments !

Luisteren kan hier: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=0dUVb6b3G0E of via Deezer http://www.deezer.com/track/75757987

 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over