Siska Schoeters zingt Bart Peeters

In de vijfde aflevering van Olalala neemt het Antwerpse duo Ella Leyers en Bart Peeters het op tegen de Oost-Vlamingen Henk Rijckaert en Luc De Vos. Drie van die vier spelers schrijven zélf muziek en dat blijkt zeer van pas te komen in de ronde ‘Rijm je Rijk’.

Wegens succes herhaald: De BV zingt mee’. Saartje Vandendriessche, Wim De Vilder en Peter Van de Veire proberen uit alle macht een wereldhit te zingen, maar dan wel met een tekst die er helemaal niets mee te maken heeft. Dat ook Siska Schoeters een aardig stukje kan zingen, hoorden we vorige week al. Deze keer geeft ze een heel eigen interpretatie van ‘Slimmer dan de zanger’ van haar panellid Bart Peeters, begeleid door niemand minder dan hemzelf. Dat gaat zo

En verder:

In de ronde ‘Litouwers’ krijgen de panels cryptische omschrijvingen van groepen of artiesten op hun bord. Sommige zijn makkelijk, andere zijn moeilijk, maar Luc De Vos is er verrassend sterk in.

Barbra Streisand tenslotte krijgt het laatste woord met twee enorm lange noten uit haar al even lange carrière. Beide teams moeten Barbra evenaren, qua nootlengte maar zeker ook qua beleving en intensiteit. En op dat vlak zien we Henk Rijckaert op zijn allerbest in deze vijfde aflevering van Olalala.

Olalala : woensdag 9 april om 20.40 u. op Canvas

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: