Ola brengt vandaag zijn debuut-EP uit. 'My Favourite Mistakes' telt zes nummers, waaronder zijn eerste singles 'Long Night' en 'Tell Me Less'. Daarnaast bevat de EP ook zijn nieuwe single 'My Favourite Mistake' waarvan hij zonet een akoestische videoclip deelde.

Beluister 'My Favourite Mistakes'

Nadat hij voor de video van 'Tell Me Less' speelde over heel Brussel, ging Ola ditmaal op een akoestische reis door België. Met zijn gitaar bij de hand trok de singer-songwriter naar Oostende, Gent, Antwerpen, Luik, Namen en Brussel om zijn nieuwe single te spelen voor voorbijgangers. Het mooie resultaat kan je hieronder bekijken. 24 september staat Ola op het podium van Wally Gat Rock in Gembloux.

Ola over 'My Favourite Mistakes': "De meeste nummers op de EP zijn gebaseerd op momenten die ik echt betreurd heb, maar die me op de een of andere manier gevormd hebben; het zijn momenten die ik niet zou veranderen als ik er nu op terugkijk omdat ze me veel hebben geleerd en me hebben helpen groeien."

De EP werd grotendeels geproducet door Willem Ardui (blackwave) en werd gemixt door Tobie Speleman (blackwave., TheColorGrey, The Haunted Youth en meer).

TRACKLISTING
'My Favourite Mistakes'

1 Long Night
2 My Favourite Mistake
3 Start Again
4 Interlude (You)
5 Losing You
6 Tell Me Less

OVER OLA

Ola Polet komt oorspronkelijk uit Charleroi, maar is al een tijdje actief in de Brusselse muziekscene. De opkomende singer-songwriter haalt zijn inspiratie voornamelijk uit pop, maar ook uit andere genres zoals bijvoorbeeld jazz en grunge. Dankzij zijn brede muzikale basis, ontpopte hij zich in slechts enkele jaren tot de artiest die hij nu is. Begin dit jaar bracht hij zijn debuutsingle 'Long Night' uit die ondertussen al meer dan 300.000 streams telt en werd opgepikt door radiostations langs beide kanten van de taalgrens. Ondertussen loste Ola ook zijn tweede single 'Tell Me Less' en 'My Favourite Mistake', de focussingle van zijn debuut-EP 'My Favourite Mistake

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over