Als gevolg van de maatregelen die genomen zijn in het kader van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van Oh Wonder in de Ancienne Belgique, initieel voorzien op 11 maart 2020 en vervolgens uitgesteld naar 18 november 2021, opnieuw verplaatst. Het concert zal nu plaatsvinden op maandag 4 april 2022.

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd. De laatste tickets voor dit concert gaan op vrijdag 1 oktober om 10u in verkoop.

Josephine Vander Gucht en Anthony West stellen hun vijfde album '22 Break' voor, dat werd geschreven tijdens de lockdown. Nadat ze eerder hun romantische relatie met de wereld hadden gedeeld, stonden ze tijdens de lockdown plots op het punt uit elkaar te gaan. Bijna helemaal onafhankelijk geschreven in hun thuisstudio, neemt Oh Wonder de luisteraar op dit eerlijke en krachtige mooie nieuwe album mee in hun typische electro-pop wereld als nooit tevoren. De storm is gaan liggen en het (getrouwde) paar is klaar om hun publiek opnieuw te ontmoeten op 4 april in de Ancienne Belgique.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Oh Wonder
Datum: 
Maandag 4 april 2022
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over