Het Britse electropopduo Oh Wonder heeft met « Ultralife » een gloednieuwe single uit. Voorbode van een tweede album en perfecte introductie van een nieuwe internationale tournee, die op 12 december halt houdt in de Ancienne Belgique!

Joséphine Vander Gucht en Anthony West zijn beiden stevig onderbouwd in de klassieke muziek. De alchemie van hun talenten en een enorme artistieke aantrekkingskracht tussen beiden, leidt tot de oprichting van een indiepopproject. Eind 2014 zetten ze het ambitieuze plan op touw om elke maand een nieuw nummer te maken en dit telkens via Soundcloud te verspreiden. En oh wonder, het levert het Londense duo zomaar even meer dan 25 miljoen streams op, op Soundcloud en Spotify. En dan hebben we het nog niet eens over de miljoenen views op YouTube. De sound van Oh Wonder past perfect in het rijtje naast London Grammar en The xx, en wordt door zowat iedere Britse radiozender opgepikt. Ook alle populaire muziekblogs plaatsen de groep zeer hoog in allerhande lijstjes. In september 2015 bundelt het duo alle uitgegeven tracks op een eerste, gelijknamige album. De release wordt gevolgd door een impressionante 14-maanden-durende wereldtournee, die 162 concerten telt in 112 verschillende steden. Ook live worden de twee op handen gedragen!

Na hun grote ontdekking is de tijd aangebroken om te bevestigen! Oh Wonder stelt hun langverwachte nieuwe plaat live voor aan hun Belgische fans. Nadat er eerder al een passage op Pukkelpop van dit jaar bevestigd werd, kondigt het Britse duo nu ook een najaarsconcert aan. Afspraak op 12 december in de Ancienne Belgique. De voorverkoop start op vrijdag 9 juni om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Oh Wonder
Datum: 
Dinsdag 12 december 2017
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over