Het Londense popduo Oh Wonder heeft vandaag hun nieuwe album 22 Break uitgebracht, samen met een prachtige kortfilm die de plaat in zijn geheel begeleidt. De band zal tevens op 14 oktober om 19u de opnames van hun meest recente show in Londen in The Albany (die in enkele seconden uitverkocht was) beschikbaar maken op hun YouTube-kanaal.

2022 heeft grootse plannen voor de band; hun uitgestelde tour zullen ze hernemen met een 52-dagen tellende wereldtournee waarbij ze op 4 april te zien zijn in de grote zaal van Ancienne Belgique in Brussel.

Luister hier naar 22 Break

Toen de pandemie in 2020 toesloeg, werd hun wereldtournee van meer dan 120 dagen noodgedwongen stopgezet. Terug thuis beseften de bandleden (én koppel) Josephine en Anthony dat ze nooit echt een leven samen hebben gekend zonder dat Oh Wonder erbij werd betrokken. In de beginfase van de pandemie hebben ze hard gewerkt om die leegte op te vullen: Anthony besloot zelfs om een koffieshop te openen in Londen die veel van hun crewleden terug aan het werk zette.

Deze tumultueuze periode in hun privéleven is het onderwerp van het vierde studioalbum 22 Break. De nummers werden autonoom geschreven in hun thuisstudio en bevatten afzonderlijke boodschappen over hun toenmalige onuitgesproken gevoelens.

Tracklist

 1. Baby
 2. Down
 3. 22 Break
 4. Free
 5. Don't Let The Neighbourhood Hear
 6. Dinner
 7. Rollercoaster Baby
 8. Love Me Now
 9. You_Me
 10. Kicking The Doors Down
 11. Twenty Fourteen

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over