Het is nog enkele weken geduld hebben tot de langverwachte release van de Belgische film “Baba Yega – The Movie” (vanaf 28 maart in de Vlaamse bioscoopzalen) maar vandaag al dropt de gemaskerde danssensatie de officiële titeltrack van de film. “Ai Ai Ai” feat. Soufiane Eddyani is beschikbaar op alle streaming– en downloadplatformen via volgende link https://babayega.lnk.to/AiAiAiFA

Bekijk hier de videoclip:

Videoclip

Credits: Geronimo Productions

Voor de vocal doen de stembandloze Baba’s beroep op urban stream- en youtube sensatie Soufiane Eddyani . Hij heeft immers een stem die gehoord wordt. Op eigen houtje zette hij zichzelf in 2017 stevig op de kaart van het (urban) muzieklandschap. Met slechts een handvol songs scoorde hij meer dan 50 miljoen streams over alle streamingplatformen heen en zijn videoclips werden al meer dan 50 miljoen keer bekeken.

In de film “Baba Yega - The Movie” verdwijnt één van de vijf Baba’s van de aardbodem en moeten zijn vrienden hem terugvinden. Daarbij nemen ze het op tegen de kwaadaardige Cordelia Zen, die alle kinderen van hun spontaniteit en levensvreugde probeert te bestelen. Naast de Baba Yega’s, spelen onder anderen Barbara Sarafian, Rik Verheye, Tom Audenaert, Joke Devynck, Ludo Hoogmartens, Stefaan Degand en Sam Louwyck mee.

Bekijk hier de trailer:

Videoclip

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Baba Yega - The Movie
Datum: 
28 maart 2018
Meer over