Op maandag 14 maart stapten het tweede en derde duo van Blind Getrouwd in het huwelijksbootje, gewapend met een flinke portie stress én vastberadenheid om dit sociaal experiment tot een goed einde te brengen.

De 28-jarige Nuria uit Kortrijk werd door experten Gert Martin Hald, Margo Van Landeghem, Alexander Witpas en Sybille Vanweehaeghe gekoppeld aan de 37-jarige Stijn, eveneens uit Kortrijk. De weken voor het huwelijk waren zenuwslopend voor beiden en Nuria’s zenuwen begaven het dan ook nét niet, voor de deur van het gemeentehuis opende.

Jammer genoeg was Nuria’s eerste indruk van Stijn niet meteen positief. “Mijn eerste indruk was pure angst, paniek. Ik wou mij echt omdraaien en weggaan. Ik vond hem een seut, een stijve hark, een nerd. Ik dacht echt: dit gaat nooit iets zijn, no way, dit kan niet. Na de trouw zei iedereen dat ik een goede gast gestrikt had, maar ik zie dat dus niet. Ik zie een stijf en gesloten figuur. Totaal het tegenovergestelde van mij. Maar ik had ook gezegd dat ik niet iemand wou zoals ik. Je vinkt alle vakjes die ik gevraagd heb af op het blaadje en toch zit ik niet te springen op mijn stoel.”

Stijn daarentegen was wel enthousiast: “Puur op uiterlijk kan ik wel op haar vallen en ze droeg een heel mooi, stijlvol kleed. Ik ben aangenaam verrast.” Ondanks Nuria’s twijfels zei ze volmondig ‘ja’, en dus mag het tweetal zich vanaf nu man en vrouw noemen.

Ook bij de 32-jarige Geert uit Leuven en de 26-jarige Daisy uit Deinze was het niet meteen raak. Opnieuw was het de man die wel enthousiast was, terwijl Daisy nog even de kat uit de boom keek.

Geert: “Mijn eerste indruk van Daisy is 100% positief, het is een heel aantrekkelijke vrouw.” Daisy was minder overtuigd, ook al viel er na het jawoord al een eerste kus op het gemeentehuis: “Je bent zodanig gefixeerd op dat uiterlijk en je denkt: het was niet wat ik ervan dacht of wat ik ervan hoopte. En dan denk je zo’n seconde: neen. Maar uiteindelijk ga je er toch mee door want dat is toch wat je wil. En het experiment draait er ook om dat je verder kijkt dan het uiterlijk.”

De twee nieuwe koppels gaan dus minder overtuigd van start dan Jonas en Inge, die in aflevering 1 trouwden. Gaat het met hen nog even goed of wordt het tijdens de huwelijksnacht en op de huwelijksreis toch wat moeilijker? En hoe verlopen de trouwfeesten van de kersverse koppels Nuria en Stijn, en Daisy en Geert? Kunnen ze zich over hun eerste twijfels zetten? Daarover meer in aflevering 3.

#blindgetrouwd
Aflevering 3 op maandag 21 maart 2016 om 20.35

De volledige afleveringen van Blind Getrouwd kunnen na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over