Een van 's lands grootste hedendaagse muzikale exportproducten, Netsky stelde vorige week zijn derde album '3' voor. Het kreeg vorige week een wereldwijde release en komt vandaag meteen binnen in de ultratop als nieuwe nummer 1.

'3' is een perfect uitgevoerde evenwichtsoefening tussen Netsky's roots in dance en drum & bass, en gelukzalige, catchy, intelligente pop, house, funk en electronica, bezaaid met fantastische samenwerkingen en speciale gasten, waaronder Emeli Sandé, Chromeo, Saint Raymond, Jauz en meer.

De komst van '3' valt samen met de start van een drukbezet festivalseizoen voor Netsky. Hij brengt namelijk zijn hoog aangeschreven liveshow naar Reading & Leeds en SW4 in het Verenigd Koninkrijk, het hippe Panorama Festival in New York, maar ook in ons land is hij te zien op Dour (live) en later ook Laundry Day (dj-set).

Het langverwachte album werd alvast erg goed onthaald door de media en mocht op veel persaandacht rekenen. Maar liefst 4 dagen op rij nam Netsky de radiogolven over op Studio Brussel. Ook was hij te gast in Van Gils en Gasten. Het album zelf stelde hij voor door een bustour waarmee hij op één nacht drie steden bezocht voor een exclusieve set.

Tracklisting:

 1. Thunder Feat. Emeli Sandé
 2. Work it Out Feat. Digital Farm Animals
 3. RIO
 4. Leave it Alone feat Saint Raymond
 5. Who Knows Feat. Paige
 6. GO 2 feat Digital Farm Animals
 7. High Alert Feat.Sara Hartman
 8. TNT feat Chromeo
 9. Stay Up With Me Feat. Arlissa
 10. Forget What You Look Like Feat. Lowell
 11. Bird of Paradise
 12. Jauz X Netsky - Higher

Netsky - '3' is hier te vinden: http://news.lnk.to/netsky3

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over