Door het gigantische succes van KLUBBB3 en de daarbij horende drukke agenda, was het even wachten op nieuw solowerk van Christoff. Maar nu is er eindelijk de langverwachte nieuwe single ‘Dronken Van Liefde’. Het nummer werd speciaal voor onze schlagerkoning geschreven door het team rond de Duitse hitmaker Tobias Reitz, die heel wat grote successen van Helene Fischer en KLUBBB3 op hun palmares hebben staan. De Nederlandse tekst is van Bart Foubert, frontman van Karree Konfituur.

‘Dronken van liefde’ is de voorbode van het nieuwe album van Christoff, ‘De Hits’, dat op 13 oktober verschijnt. Maar weinig Vlaamse zangers scoorden de voorbije 10 jaar zoveel nummer 1-hits als Christoff in de Vlaamse Ultratop Charts. ‘Sweet Caroline’, ‘Een Ster’ en ‘7 Zonden’ werden echte klassiekers, maar ook de duetten met o.a. Willeke Alberti, André Hazesen René Froger stonden wekenlang aan de top van de hitlijsten.

Op ‘De Hits’ worden de nummer 1-singles verzameld, aangevuld met 3 nieuwe nummers, waaronder de kersverse single‘Dronken Van Liefde’ en het door Miguel Wiels geschreven ‘Verdergaan’. Er zijn maar liefst 21 nummers te vinden op deze unieke verzamelaar van onze schlagerkoning.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over