Het legendarische Nuff Said-concept van CC Berchem en Mourad Bekkour komt op 2 oktober naar de Warande. En dat is een primeur! Voor de eerste keer zal Nuff Said ook te zien zijn buiten CC Berchem. Nuff Said is een feest met comedy, muziek en literatuur. Vaste begeleidingsband is Brazzaville, host is Johan Petit. De line-up voor oktober is Tom Rhodes, The Reminders, Ish Ait Hamou en Wouter Deprez.

Alles gaat door in café Barzoen, dus reserveer snel je tickets! Het aantal plaatsen is beperkt.

Wouter Deprez werd bekend als panellid van ‘De Rechtvaardige Rechters’ op Canvas, was ooit de ‘Slimste Mens ter Wereld’, schrijft boeken en artikels, maakt radioreportages, ging op sabbatjaar naar Zuid-Afrika, maar speelt vooral zijn eigen zaalshows doorheen heel Vlaanderen en Nederland. Deprez is aanstekelijk, ontwapenend, fantasierijk, grappig, kwetsbaar, echt en persoonlijk!

The Reminders (VS) bestaat uit in Brussel geboren emcee Big Samir en in Queens geboren emcee en vocaliste Aja Black. Hun unieke mix van vlijmscherpe rhymes; rauwe, soulvolle zang en reggae-getinte hiphop beats vormen de perfecte achtergrond voor hun inspirerende en positieve teksten. Ze hebben het voorprogramma al mogen doen van grote artiesten zoals Nas, Mos Def en Lauryn Hill.

Ish Ait Hamou, beter bekend als jurylid van ‘So You Think You Can Dance’, debuteerde onlangs met ‘Hard Hart’ en bewijst meteen dat hij een vakoverschrijvend storyteller is. De reacties op het debuut zijn bijzonder lovend. "Een wrede plot, fascinerende personages en ingenieuze wendingen, een droomdebuut", kopt De Standaard der Letteren.

Tom Rhodes (VS) is een rasechte Amerikaan die een grote liefde heeft voor comedy. Hij reist er tegenwoordig de hele wereld mee rond. Laat de naam Tom Rhodes in een willekeurige comedy club ter wereld vallen en men weet over wie je het hebt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Nuff Said
Datum: 
donderdag 2 oktober om 20.30 uur
Locatie: 
Café Barzoen, Turnhout
Meer over