De opbouw van het terrein van de Lokerse Feesten is al een weekje bezig, en gaat goed vooruit. Nog enkele dagen en onze 43e editie gaat van start!
Vorige week kondigden we al aan dat wie nog een 10-dagen combiticket wou, zich moest reppen. Online zijn deze niet meer beschikbaar. Enkel bij Dranken Van Eetvelde zijn er nog enkele 10-dagen combitickets beschikbaar.

Dagtickets zijn nog beschikbaar voor alle dagen behalve vrijdag 11 augustus. Voor vrijdag 4 en zondag 6 augustus gaat de voorverkoop ook hard, wacht dus niet te lang en bestel je tickets snel via www.lokersefeesten.be! Drinks/food-bonnen koop je vooraf ook goedkoper, en je nachtvervoer of je campingplekje regel je ook via onze site.

Over de Lokerse Feesten
De 43e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 4 tot en met zondag 13 augustus 2017. Na een zeer succesvolle 2016 editie gaan we ook nu weer voor een eclectische mix van metal en hard(e) rock over dance, roots en urban tot pure pop. Dat is wat dit stadsfestival reeds meer dan 40 jaar (sinds 1975!) zo uniek en gesmaakt maakt voor een heel verscheiden publiek.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over